Zezaku iu afrohet krishterëve që po luteshin në rrugë, por ja çka ndodh (Video)

Një grup besimtarësh krishterë ishin ulur në një rrugë të Parisit dhe përmes lutjeve po kundërshtonin vendimin e pushtetit lokal për zhvendosjen e kishës Shën Rita, kur befas prapa tyre është shfaqur një person i panjohur me ngjyrë.

Qëndrimi i zezakut prapa grupit të krishterëve duket se e ka revoltuar njërin nga ata që po luteshin, kurse reagimi i tij ka qenë shumë i papritur dhe aspak miqësor për “mysafirin”, transmeton Telegrafi.

Besimtari i krishter e ka goditur befas mysafirin e “paftuar” duke shkaktuar kështu një rrëmujë.