Pamje shokuese: Këtë djalë 16 vjeç dyshohet se e vranë ushtarët e UÇK-së (Video,+18)

Zona Express ka transmetuar sonte pjesën e dytë të dokumentarit “Gjahu në UÇK”, ku janë transmetuar pamje dhe dëshmi për vrasjen e civilëve pas përfundimit të luftës.

Në këtë dokumentar flitet për një vrasje bizare të kryer në rrethinën e Pejës.

Shikojeni videon (që nga minuta 14-të) për të kuptuar më shumë.