Gjurmët e stuhisë të tmerrshme dhe të pazakontë në Zvërnec (VIDEO)

Dy netë më parë zona bregdetare e Zvërnecit në Vlorë u përfshi nga një stuhi e pazakontë duke lënë pasoja të mëdha në bizneset buzë detit por edhe në pyje. 

Dhjetëra pisha u rrafshuan si pasojë e erës dhe stuhisë së fortë. 

Bashkia e Vlorës ka shpërndarë një video e cila shfaq gjurmët e kësaj stuhie natyrore të pazakontë e cila shkaktoi dëme të jashtëzakonshme në zonën e Zvërnecit.