Të pasmet e kësaj amerikaneje janë më të mëdha se një TV i zakonshëm (Foto 16+)

Amerikania Raylynn u bë brenda natës e famshme kur në internet publikoi një video që tregonte të pasmet e saja dhe vëllimin e tyre prej 178 centimetrash. Bukuroshja me këtë rast ka dëshmuar se nuk është mit që një femër mund të ketë bel të hollë edhe të pasme gjigante. Përveç 114 mijë ndjekësve në rrjetin social të Instagramit, ajo ka hapur ehe një ueb-sajt në Internet, ku njerëzit mund të paguajnë për ta pasur qasje për ta parë LIVE. Në to janë dy vërejtje: është vetëm për personat mbi 18 vjet dhe nuk është ueb-sajt pornografike.

Pas Para
1 1 1 1 1 1